5 eenvoudige technieken voor Schoonmaakadvies Lelystad

Betreffende duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet over onze medewerkers beschikken over wij een gelegenheid kwaliteit te leveren anti gunstige prijzen. 

We beschikken over jarenlang in opdracht gewerkt voor diverse schoonmaakbedrijven, alvorens we een overstap maakten tot de persoonlijk onderneming. Waarin wij van dit ontstaan helder hadden: het gaat het teneinde beslist ordelijk. En ook niet teneinde ons weinig.

We spreken op deze plaats over het machinaal reinigen aangaande tapijten en karpetten, het strippen en conserveren betreffende linoleum vloeren en het machinaal vegen en schrobben aangaande al die stenen vloeren.

Iemand anders basisbestanddeel van gevelreiniging is dit verminderen met graffiti en leuzen maar verder het verwijderen over oude verflagen. Die bezigheden geraken uitgevoerd via gediplomeerde gevelreinigers.

Het verbeteren met een levensduur en dit behouden van een schoon oppervlak zijn bovendien een uitgangspunten. Mede door de oefening en opleiding mogen we een eerstvolgende vloeren wegens u dan ook verzorgen, kijk doch weleens

In de showroom vindt u ons groot collectie keramische tegels: wandtegels, vloertegels, mozaïeken en listello’s. Omdat wij geloven in specialisme, verkopen we géén natuursteen.

Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet met de collegas beschikken over wij een mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Naast ons ruime ervaring in een schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad verzorgen wij dit glazenwasser en de gevelreiniging buiten tussenkomst met onderaannemers.  

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, meer dan 35 jaar ons begrip op dit gebied betreffende glasbewassing in Emmeloord.

0342-760500 Bezit u dan ook ons belangstelling? Ofwel bezit u dan ook ons juist schoonmaakadvies benodigd? Neem vervolgens aanraking betreffende het op. U dan ook kan ons eenvoudig bereiken via mail, telefoon of contactformulier. Neem contact op

Zoekt u ons meevallertje? Kom dan eens gluren in een actiehoek. Op deze plaats more info vindt u (zeer goede) restpartijen en overproductie over de leveranciers. Hou sowieso de acties op de webwinkel in een gaten. Dat scheelt aanzienlijk in een verkoopprijs!

Door de persoonlijke benadering mogen wij de wensen vertalen naar ons doelmatig en duidelijk werkschema. We begrijpen het een proper resultaat essentieel is een rustige werk- of woonomgeving.

Handy-Clean verzorgt vanwege zakelijke klandizie dit ontmantelen over de wietplantages in woningen en bedrijfspanden. De foto's geven een beeld betreffende een via ...

Onder gevelreiniging valt dit bij druk schoonspuiten en stralen betreffende diverse gevelsoorten betreffende opgewonden drinkwater. Zo brengen we de gevel weer in oorspronkelijke staat en in fitheid via de gevel te impregneren, zodat die vuilwerend is. Het zal hierbij om o.a. damwanden, schoon metselwerk, straatwerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *